Feis Animations

Feis Animations is een animatievideo productiebedrijf, opgericht door Thijs Reiling in 2015. Bij Feis Animations staat de boodschap van de klant centraal. Wij helpen met het focussen op de kern. Daarbij zetten we complexe, belangrijke informatie om naar een vrolijke, snelle én begrijpelijke animatie om je boodschap gemakkelijk over te dragen. Zo kan de kijker de informatie ook écht tot zich nemen.

Profielfoto Thijs Reiling

Wie is Thijs Reiling?

Thijs ontdekte zijn passie voor bewegend beeld toen hij het samen met zijn vrienden in zijn hoofd haalde om een film te gaan maken. De hoofd reden; Bloopers zijn hilarisch”. Het grootste probleem echter; niemand had ook maar enige ervaring in beeldbewerking. Dus Thijs opent Adobe After Effects.

Dat was het moment dat alles veranderde!

In de vervolg jaren ontwikkelde Thijs zijn kennis en startte in 2014 een 52 weken project: Iedere week een video. Het doel was om binnen de tijd die er beschikbaar was een video concept te bedenken, een script te schrijven, te filmen, monteren, en het belangrijkste de visuele effecten toe te voegen.

2014 was ook het jaar dat Thijs ging stage lopen bij de Clipjesfabriek. Dit was zijn eerste ervaring met de commerciële kant van film. Binnen de Clipjesfabriek maakte Thijs zich al snel onmisbaar door het proces van dynamische videovormgeving te ontwikkelen en de uitleg animatie branche van het bedrijf te starten.

Toen in 2015 de stage bij de Clipjesfabriek eindigde richtte Thijs zijn eenmanszaak, Feis Productions, op. Zo blijft hij als Freelancer betrokken bij de Clipjesfabriek in een samenwerking die tot op de dag van vandaag nog steeds van kracht is.

Door de jaren heen vond er groei en ontwikkeling plaats en nu, in 2021, is Feis zijn Productions naam ontgroeit en gaat Feis door als Feis Animations.

Hulp nodig bij het overbrengen van jouw boodschap?