Interface animatie

Je boodschap makkelijk gemaakt

Laat je applicatie tot leven komen met een Interface animatie

Waarom een interface animatie?

Op zoek naar een indrukwekkende manier om de mogelijkheden van jouw online platform, applicatie of tool te presenteren?

Met een interface animatie brengen we je applicatie op een eenvoudige en boeiende manier tot leven. Feis Animations combineert jouw boodschap naadloos met professionele animaties, passend bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Geef je sales een boost​

Je kunt je applicatie, online platform of digitale tool op een innovatievere en begrijpelijkere manier presenteren wanneer je gebruik maakt van een interface animatie voor verkoop.

Ondersteun je klanten

Verbeter je klantenservice door een interface animatie te ontwikkelen voor de meest gestelde vragen en deze aan te bieden in de “help” sectie van je website.

Maak je verhaal begrijpelijk

Een interface animatie kan helpen om je ondernemingen, product concepten en complexe informatie op een eenvoudig te begrijpen manier uit te leggen.

Het creatieve proces

Het proces om een interface animatie te ontwikkelen bestaat uit verschillende stadia waarbij we enkel doorgaan naar de volgende fase wanneer jij de voorgaande fase hebt goedgekeurd. Zo creëren we samen een geanimeerde video waar iedereen blij van wordt!

De 6 stappen in een notendop:

 • Script
 • Audio- Visuele breakdown
 • Stijl ontwikkeling
 • Storyboard
 • Animeren
 • Afwerking

Wil je meer weten over het werkproces en hoe we een uitleganimatie met impact ontwikkelen?

Wat kost een Interface animatie?

De kosten voor een interface animatie wordt voornamelijk bepaald door de tijdsduur van de animatie. Een langere video kost immers meer tijd om te produceren. We met een tarief van €1680 voor de eerste 90 seconden. Wil je meer uitleggen en moet de animatie langer worden, dan betaal je €75 voor iedere extra 5 seconden.

Wanneer je een interface animatie besteld krijg je een storyboard, illustraties gebaseerd op jouw applicatie, dynamische animaties, Voiceover en stock muziek.

*alle bedragen zijn exclusief 21% btw

Interface animatie

vanaf €1680 excl.

Illustraties en animaties geïnspireerd op de interfaces van je applicatie.

 • Tot 90 seconden
 • Na 1,5 minuten €75,- per 5 seconden
 • Storyboard
 • Illustraties gebasseerd op je applicatie
 • Voiceover
 • Stock muziek

Waar wacht je nog op?

Een Interface Animatie is de ideale keuze als je jouw online platform, applicatie of digitale tool tot leven wilt brengen. Met deze animatie nemen we je stap voor stap mee door alle functionaliteiten die je wilt benadrukken. Ontdek de kracht van een boeiende Interface Animatie die jouw publiek meeneemt op een meeslepende reis door jouw digitale wereld.

Feis Animations levert de beste Interface Animaties tegen een aantrekkelijke prijs. Met jarenlange ervaring in diverse stijlen staan we klaar om jouw boodschap te versterken en verduidelijken. Waar wacht je nog op?”

Animatie is enorm breed inzetbaar. Denk aan klant onboarding, online advertenties, webcontent, sociale media, en e-mailmarketing. Animatie is namelijk veelzijdig in te zetten en past bij iedere fase van de klantreis. Wat hebben animaties van al deze uitingen met elkaar gemeen? Jouw boodschap wordt op een eenvoudige begrijpbare manier over gedragen aan jouw doelgroep. Dit resulteert in een flinke verhoging van je rendement. Een animatie verdient zichzelf dan ook veelal meerdere malen terug.

Lees meer over de voordelen van animatie

De doorlooptijd van een animatie ligt gemiddeld rond de 3 weken. Maar indien je een krappere deadline hebt, dan is het ook mogelijk op dit proces te versnellen en zo de animatie in een kortere tijd te ontwikkelen. Het is dan natuurlijk wel van belang dat er snel feedback gegeven wordt gedurende de verschillende feedback momenten in het proces.

De kosten van een animatie video zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo bepaalt de stijl van de animatie een groot deel van de kosten, maar denk ook aan de lengte van de animatie. Wil je gebruik maken van eenvoudige animatie technieken of uitgebreidere technieken?

Feis Animation biedt drie animatie pakketten aan. Benieuwd wat de een animatie laten maken kost? Selecteer dan het pakket die het beste aansluit bij jouw wensen, zakelijke doelen en doelgroep om een offerte op te vragen.

Een uitleganimatie is een marketing video van tussen de 30 en 120 seconden lang. Deze wordt ingezet om jouw boodschap, product, service of bedrijfsconcept over te brengen aan je doelgroep. Het gebruik van animatie stelt bedrijven instaat om een aantrekkelijke elevator pitch te creëren, zich te onderscheiden van de concurrentie en de klankbetrokkenheid te vergroten door middel van toffe illustraties en personages met een uitnodigende verhaallijn. Zo komt jouw boodschap ècht over.

Jazeker, jij bent tenslotte expert op inhoudelijk gebied. Indien nodig schaven wij de tekst bij zodat deze perfect bij de animatie past.

Het is voor ons van belang dat we een aantal bestanden aangeleverd krijgen. Deze gebruiken we in het ontwerp van de animatie. Dit zijn:

 • Stijlgids van het bedrijf (indien beschikbaar)
 • De kleurcodes en het lettertype
 • Logo als vector. (Dat kan zijn een .EPS of een .Ai bestand)

Een ideaal videoscript van 60 seconden bestaat uit ongeveer 150 woorden of zelfs minder. Met deze hoeveelheid woorden kun je alle belangrijke product- of service kenmerken laten passeren. De pitch bevat meestal voldoende informatie om de interesse van de kijker op te wekken en ze niet te vervelen met lange uitleg. Videos van 60 seconden presteren het beste in de wanneer je klant zich nog aan het oriënteren is.

Een middellange animatie is doorgaans 90seconden. Dit is voldoende tijd om het probleem van de klant te noemen, de oplossing te bieden en te laten zien hoe je product, dienst of merk dit effectief kan aanpakken.

Het script van een 90 seconden durende uitleganimatie bestaat uit ongeveer 180 tot 240 woorden, afhankelijk van de spreeksnelheid die je kiest. Feis Animations raad echter aan om niet meer dan 200 woorden te gebruiken, omdat dit het meest optimaal is en de kijker geen cognitieve overbelasting ervaart.