Feis Animations

Feis Animations is een animatievideo productie bedrijf, opgericht door Thijs Reiling in 2015. Bij Feis Animations staat de boodschap van de klant centraal. Wij helpen met het focussen op de kern. Daarbij zetten we complexe, belangrijke informatie om naar een vrolijke, snelle én begrijpelijke animatie om je boodschap gemakkelijk over te dragen. Zo kan de kijker de informatie ook écht tot zich nemen.

Waarom zou je een animatie willen inzetten? Geanimeerde video’s behoren tot een van de meest breed inzetbare  media voor Sales, klant onboarding, online advertenties, webcontent, sociale media en e-mailmarketing waar een bedrijf over beschikt. Een aantrekkelijke animatie video kan je helpen om een nieuw product te introduceren, je bedrijf te presenteren, of processen uit te leggen. Het zorgt ervoor dat jouw product er nog beter uit komt te zien, en het nog meer klanten aantrekt.

Wie is Thijs?

Thijs ontdekte zijn passie voor bewegend beeld toen hij het samen met zijn vrienden in zijn hoofd haalde om een film te gaan maken. De hoofd reden; “Bloopers zijn hilarisch”. Het grootste probleem echter; niemand had ook maar enige ervaring in beeldbewerking. Dus Thijs opent Adobe After Effects.

Dat was het moment dat alles veranderde!

In de vervolg jaren ontwikkelde Thijs zijn kennis en startte in 2014 een 52 weken project: Iedere week een video. Het doel was om binnen de tijd die er beschikbaar was een video concept te bedenken, een script te schrijven, te filmen, monteren, en het belangrijkste de visuele effecten toe te voegen.

2014 was ook het jaar dat Thijs stage ging lopen bij de Clipjesfabriek. Dit was zijn eerste ervaring met de commerciële kant van film. Binnen de Clipjesfabriek maakte Thijs zich al snel onmisbaar door het proces van dynamische videovormgeving te ontwikkelen en de uitleg animatie branche van het bedrijf te starten.

Toen in 2015 de stage bij de Clipjesfabriek eindigde richtte Thijs zijn eenmanszaak, Feis Productions, op. Zo blijft hij als Freelancer betrokken bij de Clipjesfabriek in een samenwerking die tot op de dag van vandaag nog steeds van kracht is.

Door de jaren heen vond er groei en ontwikkeling plaats en nu, in 2021, is Feis zijn Productions naam ontgroeit en gaat Feis door als Feis Animations.

Hulp nodig bij het overbrengen van jouw boodschap?